برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری و مبارزه با کرونا ویروس جهت پرسنل نقلیه عمومی شهرستان مهدیشهر

مبارزه با کرونا ویروس جهت پرسنل نقلیه عمومی شهرستان مهدیشهر

در روز دوشنبه 12 اسفند ماه به منظور آموزش بیشتر و پیشگیری از کرونا ویروس کلاس آموزشی جهت عوامل حمل و نقل عمومی در محل سالن آموزش شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهدیشهر برگزار گردید. دراین کلاس کارشناسان شبکه در خصوص پيشگيري از ابتلا به ويروس كرونا و نقش رعايت بهداشت فردي و عمومي و ضد عفوني كردن دست ها و سطوح و روش صحيح شستن دست ها مطالبي را جهت بهره برداري و اجرا عنوان نمودند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهدیشهر :

دراین کلاس کارشناسان شبکه در خصوص پيشگيري از ابتلا به ويروس كرونا و نقش رعايت بهداشت فردي و عمومي و ضد عفوني كردن دست ها و سطوح و روش صحيح شستن دست ها مطالبي را جهت بهره برداري و اجرا عنوان نمودند.

همچنین در ادامه آموزش های لازم در خصوص گندزدايي سطوح داخل خودرو با محلول هاي گندزداي موثر و استاندارد، نظافت و گندزدايي دستگيره ی دربهاو غیره به صورت مستمرو  روزانه داده شد.

گفتنی است: لمينت، پوستر و بروشورهاي پيشگيري از كرونا ویروس نیز برای بهره برداري   توزيع شد.

لینک کوتاه خبر :

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *